>

Rabu, 13 November 2013

Pakej Ke Korea 5 Hari 4 Malam (RM3600)

Musim sejuk di Korea telahpun kembali untuk anda semua membuat pilihan yang tepat untuk pergi bercuti. Memandangkan 2014 adalah tahun melawat Malaysia tetapi, ia tidak akan menghalang anda untuk pergi bercuti ke luar negara terutama destinasi tarikan pelancong iaitu Korea Selatan. 

Pakej 5 Hari 4 Malam yang akan dibuat mengikut pakej pada tarikh 25-29 Mac 2014, bakal menyajikan penggembaraan terbaik buat anda semua. Ini kerana, bulan Januari - Mac adalah musim sejuk di Korea Selatan. 

Dengan harga 3600MYR (tidak termasuk harga return flight), anda akan di sajikan dengan penggembaraan ke tempat-tempat menarik seperti :

MOUNT SORAK :


Mount Sorak sebenarnya sebuah National Park (Taman Negara) yang mana dipelihara dan menjadi tarikan ramai pelancong setiap masa. Tetapi semasa musim salji, pasti anda mahukan sesuatu kelainan dengan membawa keluarga dan rakan-rakan untuk bermain ski di sana. 


NAMI ISLAND

Nami Island ni sebenarnya lokasi pengambaran drama Winter Sonata. Tempat yang begitu cantik serta memang setiap masa mendapat tarikan pelancong kerana tempatnya yang romantik dan begitu cantik. 


LOTTE WORLD

Lotte world sebenarnya lebih kurang macam theme park seperti Universal Studio tapi ia lebih kepada theme park kanak-kanak untuk berhibur

Harga tersebut adalah harga per seorang. Boleh juga pergi bersama keluarga mahupun secara berkumpulan. Jika ada sebarang pertanyaan, boleh sahaja hubungi saya di :


No Tel : 014-5307645

ataupun 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...