>

Selasa, 22 Julai 2014

#RayaPickupLines Menjadi Trending Twitter


Semakin nak memasuki Syawal, semakin banyak sambutan yang di tunjukkan rakyat di Twitter dengan trending terbaru iaitu #RayaPickupLines ..Banyak yang lawak, yang sempoi, yang menarik, yang comel dan sebagainya..

Itu bermakna, rakyat Malaysia ni, selain suka berhibur dengan duniawi, mereka juga suka membuat sesuatu untuk menghiburkan hati dan orang lain. Jom tengok antara ayat-ayat menarik #RayaPickupLines :

Untuk follow Twitter saya boleh sahaja :

TWITTER : https://twitter.com/JanggutMuda
TWITTER SURIA : https://twitter.com/KembaraSuria
FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/Beritakaki
FACEBOOK PAGE SURIA : https://www.facebook.com/SuriaExcellenceTravel
Si Kecil Ini Terpegun Dengan AzanBaru pertama kali jejak kaki di tanah arab, anak kecil ini dikejutkan dengan kemerduan lantunan azan oleh muadzan yang sangat merdu suaranya. Mari kita lihat reaksi si kecil ini :
Apa yang saya ingin kongsi ialah, sesungguhnya Islam adalah agama yang benar. Tiada yang benar, selain daripada Islam. Andai kalian melihat kepada sisi ummah, pasti kalian tidak akan dapat melihat kebenaran Islam kerana ummah terlalu banyak kelemahan dan kemungkaran. Tetapi, andai kalian dapat melihat sisi Islam, kalian akan merasakan, nikmat, kemanisan, dan juga ketenangan. 

Maha Suci Allah yang mempunyai alam semesta ini. Yang menjadikan manusia, Yang Maha Agung lagi Maha Kaya. 

Pemuda Ini Dah Dapat Malam Lailatul Qadar

Saya rasa saya tak nak share banyak tapi dah viral dah kat internet mengenai satu fan page ni yang sangat popular. Tapi dari segi Troll laa.. Walaupun begitu, Page Amran Fans memang sangat hangat di perkatakan dari segi Troll dia tapi dalam nya ada pengisian untuk kita hadamkan. 

Contohnya, apabila dia mengatakan dia telah mendapat malam Lailatul Qadar :


Apa pun, memang ada betulnya jugak apa yang dikatakan oleh  admin page ini ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...