>

Jumaat, 11 Julai 2014

[WAJIB BACA] : Rintihan Hiba Anak Palestin..Kata Suara Kecil Palestine :

Saudaraku ! 
Mengapa kalian tidak membantu ? 
Tanah kami, tanah kalian juga. Tanah al-Aqsa, tanah Mujahideen, tanah Islam, tanah Nabi Muhammad SAW. 
Mengapa kalian tidak membantu ? 
Kanak-kanak dikelar, kanak-kanak dibom, wanita di perkosa, pria di bunuh, ditembak, dihancurkan badan mereka,
Mengapa kalian tidak membantu ? 
Kami bermandi darah, semua berteriak, Lailahaillallah..
Kerana kami yakini janji-janji Allah..
Mungkin kami mati sekarang kerana Allah, kerana pertahankan kalimah Lailahaillallah, 
Mungkin kami mati sekarang kerana pertahankan kitab Allah, al-Quran sebahagian dari harta kami, 
Mungkin kami mati sekarang kerana kami pertahankan masjid Rasulullah kami, 
tetapi kami mati dengan gembira kerana kami mati di jalan agama Islam..

Tetapi...

Mengapa kalian tidak membantu ? Allahurabbi ... moga coretan ana ini dapat menggerakkan hati kalian.. Yang baik datang dari Allah, yang buruk datang dari ana sendiri. Jangan biarkan mereka terus terseksa. Doa terus menerus. Jangan sampai pula mereka datang di padang Mahsyar nanti menuntut hak-hak mereka dari kita. Kerana kita saudara mereka. Kita berhak keatas mereka. Kita berhak mempertahankan darah segama saudara kita dengan apa jua cara. 


TABUNG DERMA AMAN PALESTIN --- KLIK SINI

p/s : Jangan lupa baca Qunut Nazilah. Niatkan di dalam hati, agar Israel Laknatullah hancur, dan juga musuh-musuh Islam, hancur.. 

JIHAD : Cara Derma SMS Ke Tabung AMAN PALESTIN

Aman Palestin telah menubuhkan tabung Aman Palestin untuk rakyat-rakyat di Gaza. Dengan kecaman yang terus memuncak, semestinya mereka harus dibantu dengan apa jua sekalipun termasuk senjata terhebat Islam iaitu doa. 

Derma SMS juga adalah JIHAD harta yang boleh kita salurkan kepada mereka. Jadi bagaimana untuk melakukannya ? Jom lihat disini :Caranya sangat mudah, yang diajar oleh Heliza Helmi, duta Aman Palestin sendiri. 

Taip sahaja PALESTIN <jarak> 1/3/5/10 dan hantar ke 39111. Setiap sumbangan anda, niatkan kerana Allah, kerana untuk menolong saudara-saudara Islam kita dari musuh-musuh Islam, in shaa Allah akan menjadi pahala kita jihad harta untuk saudara-saudara kita in shaa Allah dengan izin Allah. Emma Maembong juga berkongsi di laman Instagramnya. 


Cara derma ke Akaun Aman Palestin ialah, 

Bank Islam : 12029010047880

Maybank : 562263010787

CIMB : 8600460353

Bank Muamalat : 12070005133717

RHB Bank : 21245760004907

Bank Rakyat : 220806195922

In shaa Allah setiap derma anda, semoga Allah yang beri ganjarannya. Tolonglah saudara kita, tolonglah mereka semua. Jangan pula sebab kita tidak ambil kisah kepada saudara-saudara kita semua, mereka datang kepada kita di Mahsyar nanti menuntut hak-hak mereka. Allahurabbi .. 

Gaza Bermandi Darah, al-Qassam Bakal Bertarung Bermati-Matian

Israeli Laknatullah, terus menerus menyerang Palestine tanpa perikemanusiaan. Dengan sepenuh kuasa mereka menghantarkan askar-askar mereka, kereta-kereta kebal mereka, mereka membunuh kanak-kanak, wanita, mereka kelar, mereka hancurkan, mereka perkosa, mereka tanam hidup-hidup. Adakah dunia hanya senyap ? Malaysia ? Terus menyepi.. 

Lihatlah betapa keji, jijiknya mereka, duduk di atas tebing, menyaksikan dari atas tebing pengeboman, dan bersorak setiap kali bom-bom Israel mengenai sasaran 
Kita tidak dapat membantu saudara kita di Palestine, tetapi kita mampu membantu mereka dengan cara berdoa. Doa itu senjata terhebat muslim. 

Apakah kalian tidak mempercayai dengan JANJI ALLAH ? JANJI MUHAMMAD SAW ? Janji di mana, Islam pasti akan menang ? Islam akan bangkit ? Maka, bertaqwalah kepada Allah, bertaqwalah kepada al-Quran, bertaqwalah kepada hari Kiamat. Sesungguhnya, kepercayaan yang tinggi itu mampu membunuh sifat gentar dan was-was di dalam hati.

Judaism sendiri menolak kerakusan, dan kekejaman Zionist Laknatullah, beza Judaism dan Zionist adalah, Judaism lebih kepada pengamal ilmu, tetapi Zionist, ada juuga yang membunuh Judaism, dan terus menerus dengan sifat bongkak mereka itu. 
Solidariti antarabangsa juga turut mengecam tindakan Zionist yang sangat kurang ajar dan jijik itu. Dengan dakyah penipuan untuk mempertahankan diri mereka di bedil Hamas. 


"Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah orang-orang Islam akan memerangi Yahudi. Orang-orang Islam akan memerangi (membunuh) Yahudi dan mereka akan bersembunyi di sebalikk batu-batu dan pokok. (Ketika itu) Batu dan pokok akan akan bersuara 'Wahai muslim! wahai hamba Allah! di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali POKOK GHARQAD (yang tidak bersuara), kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi". (no 7523 , riwayat Muslim)

Maka janji Allah adalah benar. Janji Rasulullah [peace be upon him] adalah benar. Tiada yang benar selain agama Islam. Tiada yang benar selain daripada kebenaran. 

Moga pejuang Islam, juga sayap Hamas, al-Qassam, pejuang yang meyakini bahawa janji-janji Allah adalah benar. 

SEBAB Israel Bunuh Kanak-Kanak :

Sebab Zionist Laknatullah membunuh kanak-kanak Gaza ialah kerana, mereka mengetahui, bahawa kanak-kanak Gaza, semuanya penghafaz 30 juz al-Quran. Sangat hebat dan mereka takuti ialah, kanak-kanak ini akan bangkit apabila dewasa sebagai mujahideen terhebat di zaman selepas ini. Para gagah perkasa yang hanya hidupnya untuk Allah SWT. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...