>

Khamis, 15 Mei 2014

Senarai Tempat Pelancongan di Pahang & Tourism Malaysia Pahang

Suatu pengalaman yang tidak dapat dilupakan apabila para agen pelancongan dapat berkolaborasi bersama Tourism Malaysia. Dengan event yang begitu seronok pada sepanjang tahun dan juga kami agen-agen pelancongan merasa semakin dekat dengan Tourism Malaysia Pahang (*cewahhh)Sewaktu kami menyertai EPN2014 (Explore Pahang Nature) dengan invitation daripada Tourism Malaysia Pahang, kenal lah jugak ramai sahabat-sahabat baru daripada program tu. Memang seronok sebab dapat buat aktiviti yang tak pernah buat sebelum ni seperti Rapid Shooting di Taman Negara, tengok cara-cara kehidupan orang asli Bateq, jadi tetamu untuk Grand Opening Gambang Safari Park dan juga cara-cara untuk buat pakej pelancongan untuk menjual pakej-pakej menarik berkaitan Pahang. 

Seperti yang sedia maklum, Pahang mempunyai muka bumi yang penuh dengan flora dan fauna. Untuk itu, Tahun Melawat Malaysia 2014 sangat mengetengahkan rakyat untuk pergi bercuti untuk menikmati keindahan alam semulajadi Malaysia terutama di Negeri Pahang.

Antara Senarai Tempat Pelancongan Negeri Pahang yang kami tawarkan :

1) Gambang Waterpark
2) Taman Negara Pahang
3) Pusat Konservasi Gajah Kuala Gandah
4) Deerland
5) Gambang Safari Park (*PROMOTION)
6) Snorkelling Pulau Tioman
7) Gua Tekam (Melawat 5 Gua)
8) Gunung Senyum  (Camping/Jungle Trekking/Aktiviti Panjat Gunung)
9) Genting Highlands
10) Cameron Highlands


Ini adalah antara pakej-pakej menarik yang boleh didapati di syarikat kami di dalam Negeri Pahang. Oleh itu, andai anda inginkan pakej-pakej menarik daripada kami, boleh berhubung secara terus dengan saya. 

HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...