>

Rabu, 14 Mei 2014

Tempat Menarik Malaysia 2014 : MEI - JUN

Seperti yang diketahui, Malaysia mempunyai banyak tempat-tempat menarik yang perlu dilawati. Saya sebagai "Tour Officer" di bawah syarikat Travel Agency, mengalu-alukan anda semua mengambil pakej dengan saya. Syarikat saya adalah sebuah syarikat yang berdaftar. Alhamdulillah banyak tempahan pakej-pakej pelancongan untuk bulan Mei dan Jun ni jadi saya kena siapkan quotation seawal yang boleh. Apa pun, antara pakej yang saya sudah siapkan untuk pelajar sekolah ialah :

1) PAKEJ 2H1M Lawatan Sambil Belajar KL - Kuala Gandah - Deerland :


2) Pakej 3H2M Lawatan Sambil Belajar ke Melaka Bandaraya BersejarahIni antara pakej lawatan pelajar sekolah ke destinasi-destinasi pilihan. Ada banyak lagi seperti pakej SEHARIAN DI BUKIT GAMBANG RESORT CITY - SAFARI PARK. Yang ni anda patut lawati sebab Gambang Safari Park baru sahaja buka dengan harga promosi RM28 (Dewasa - Mempunyai IC Warganegara) dan RM18 (Kanak-kanak - Mempunyai IC Warganegara). 

Jangan lupa hubungi saya seperti yang tertera di header di atas ye.. Andai kata mahukan pakej-pakej menarik untuk bulan Mei - Jun ..

Saya buka untuk lawatan ke seluruh Malaysia seperti, pulau, Taman Negara, dan macam-macam lagi. Kalau nak pakej luar pun boleh seperti Ho Chi Ming (Muslim Tour), Beijing, Korea, Australia, Turkey dan lain-lain. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...