>

Khamis, 17 Julai 2014

Ahli Parlimen Israel Gesa Tentera Bunuh Rakyat Palestin Beramai-Ramai

Ahli Parlimen Israel membuat kenyataan menggesa kerajaannya melakukan pembunuhan beramai-ramai dengan memberi alasan bahawa semua rakyat Palestin adalah musuh negara itu, lapor portal Harakah Daily.

Ayelet Shaked dari parti Ultra-Nationalist Jewish Home berkata serangan itu perlu dilakukan terutama kepada semua golongan ibu di negara itu bagi mencegah sebarang tindakan pengganas.

"Semua ibu rakyat Palestin yang melahirkan 'ular kecil' perlu disembelih. Mereka perlu mati dan rumah mereka perlu dirobohkan supaya mereka tidak boleh melakukan sebarang tindakan pengganas.

"Mereka adalah musuh kita dan darah mereka mesti berada dalam tangan kita. Ini juga termasuk ibu-ibu bagi pengganas yang mati," kata Shaked di petik PressTV.

Kenyataan ahli parlimen Israel itu mengundang kritikan Perdana Menteri Turki Reccep Tayyip Erdogan yang membidas dasar Israel tiada beza dengan mentaliti Hitler

Saya musykil, Israel ni ada negara ke ? Negara haram sepatutnya, rakyat Palestin yang kena bunuh rakyat Israel secara beramai-ramai. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...