>

Khamis, 7 Ogos 2014

Saya Bantah Boikot Yang ....

Boikot Jangan Mencaci | Fikir sikit orang ramai. Jangan buat malu agama Islam. Sekarang ramai dah beriya-iya nak boikot. Itu sangat bagus. Petanda yang baik. Sedikit sebanyak bagi kerugian kepada ekonomi Israel. Tapi ada geng yang boikot sampai mencaci, meludah, memukul pekerja McD dan seumpamanya, menjahanamkan harta benda awam ini yang saya bangkang. SAYA BANTAH !!Islam tidak ajar untuk bersikap biadap. Apakah bezanya kita dengan kaum yang kamu boikot itu andai diri sendiri bertindak di luar norma kemanusiaan ? Hati saya tiba-tiba menyirap dengan keadaan boikot yang melampau sehingga menyebabkan ramai yang berikan komen negatif dan sebagainya. 

Aqsa Syarif juga membantah golongan pemboikot yang melampau sehingga menyebabkan kekacauan.

Boikot McD je ke ? Rokok tu macam mana ? Itu agenda Zionism jugak. Saya nak tanya, kenapa tak boikot rokok ? Atau kalian dah terbuai dengan rokok ? Fikir sikit ... bukan McD saja. Tapi kehidupan kita juga dah banyak dipengaruhi Zionism. Pergaulan bebas umpamanya, membuka aurat, pemakaian dan sebagainya, itu juga agenda mereka. 

PESAN SAYA : Kalau nak boikot, boikot dengan membenci di dalam hati. Benci nak guna produk mereka dan sebagainya. Jangan sampai mencaci orang lain. Meludah orang lain, menganggu ketenteraman awam dan sebagainya. Itu tak ada otak namanya. 

Cara Menteri Boikot Syarikat Zionist Israel

Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia hari ini telah membuat satu tindakan yang mendapat pujian amat hebat dari rakyat Malaysia berhubung cara DS Ismail Sabri Yaakob memboikot BANK HSBC


Untuk pengetahuan, Bank HSBC ni dah terminate siapa-siapa sahaja pemegang kad HSBC yang boikot Zionist Israel. Ramai dah kena..jadi ini salah satu cara DS Ismail Sabri boikot. 


SUMBER : AMAN PALESTIN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...