>

Isnin, 11 November 2013

Tempat Menarik Malaysia 2014


Tahun Melawat Malaysia 2014 semestinya bakal memberi suatu impak yang terkesan ke dalam diri. Pastinya, tahun hadapan akan dikejutkan dengan pelbagai juadah perlancongan untuk rakyat dalam serta luar negara berkunjung ke Malaysia. Kerajaan menyasarkan lebiih 28 Juta orang pelancong bakal berkunjung ke Malaysia. Oleh yang demikian disini ada senarai tempat menarik yang mungkin bagi anda destinasi terbaik untuk melancong di Malaysia :

TEMPAT-TEMPAT MENARIK DI MALAYSIA

1). MABUL ISLAND (SABAH)
-Mabul Island sesuai untuk sesiapa yang menyukai skuba ataupun diving ke dasar lautan menikmati keindahan semulajadi dunia bawah air. Mabul Island di Sabah juga berhampiran dengan Pulau Sipadan dan juga sesuai untuk berbulan madu.


2). PULAU TENGGOL
-Pulau Tenggol merupakan tempat yang menarik bagi penggemar aktiviti scuba diving. Pulaunya yang cantik yang dipelihara dan juga menjadi tarikan pelancong saban waktu kecuali tengkujuh.


3) TAMAN NEGARA PAHANG
-Sekian lama Taman Negara Pahang menjadi satu-satunya Taman Negara yang tertua di Semenanjung Malaysia dan antara yang tertua di Asia. Begitu banyak yang anda perlu lihat di sana dan terokai keindahan semulajadi dan juga penggembaraan kelas tersendiri .

4). GUNUNG KINABALU
-Gunung Kinabalu merupakan gunung tertinggi di rantau Asia Tenggara. Ramai yang mahukan adventure dalam mendaki Gunung tertinggi di Asia Tenggara ini. keempat-empat tempat perlancongan ini adalah suatu daya tarikan pelancong yang begitu popular di Malaysia. Aku akan update tempat-tempat menarik untuk dilawati di Malaysia 2014 dalam entri yang akan datang. Terima Kasih

Untuk tempahan pakej lengkap ke tempat-tempat menarik 2014 dalam mahupun luar negara, boleh hubungi aku di :

No Tel : 014-5307645

ataupun 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...