>

Jumaat, 2 Mei 2014

Suria Excellence Travel - Pakej Umrah & PerlanconganSudah lama saya tak update blog ni. Rasa rindu pula tapi tak mengapa kerana di pagi Jumaat yang indah ini, saya ingin menguar-uarkan perkara yang baik-baik kepada semua. Buat pengetahuan semua, saya sudah mendapat tempat di dalam sektor Perlancongan sebagai Pegawai Perlancongan di salah sebuah syarikat perlancongan yang bernama Suria Excellence Travel. 

Suria Excellence Travel menyediakan pakej perlancongan menarik yang lebih kepada UMRAH, akan tetapi ada juga pakej inbound dan outbound yang lain yang mana anda boleh dapati di sini. Kami boleh menawarkan kepada anda. 

Kami Menyediakan :


  1. Pakej Umrah
  2. Upah Haji
  3. Aqiqah dan Korban di Kemboja
  4. Pakej Perlancongan Dalam Negara
  5. Pakej Perlancongan Luar Negara
  6. Fidyah
  7. Tempahan Tiket Penerbangan
Saya sarankan, anda semua terus berhubung dengan kami kerana kami adalah sebuah syarikat berdaftar. Khuatir jika anda berurusan dengan pihak yang tidak berdaftar, jika ada apa-apa kemalangan atau masalah akan menimbulkan keresahan bagi pihak terbabit. 


Oleh yang demikian, kami amat mengharapkan anda semua sudi untuk bersama dengan kami untuk melancong di dalam dan luar negara tanpa ada batasan. Peace yawww... 

Untuk maklumat lanjut berhubung tempahan perlancongan :

HUBUNGI :

TEL/FAX : +609 250 6880
EMAIL : suria_travel@yahoo.com
WHATSAPP : 014-530 7645 (No.Saya)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...