>

Selasa, 29 Oktober 2013

Limitasi Boarding Pass Air Asia



Aku hari ni memang buat kerja-kerja untuk mengisi dan juga print out boarding pass untuk customers yang akan bergerak ke Seoul (Korea Selatan) pada esok hari, 30 October 2013. Ada 30 senarai nama yang aku rasa untuk permulaannya memang agak senang untuk dibuat kerana di bawah satu PNR number atau booking number. 

Tetapi apabila masuk ke PNR number yang ke-4, dengan senarai nama di bawah satu PNR mempunyai 24 orang, ia memberi kesan mendalam kepada aku. Untuk pengetahuan, Web Check In Air Asia mempunyai masa dan had tersendiri untuk menyelesaikan urusan Boarding Pass dan juga check in flight. Untuk itu, aku terpaksa membuatnya berulang-ulang kali kerana sesi yang dilakukan telahpun expired.

Selepas dinilai dan diteliti, aku ketahui bahawa, semua tu yang banyak tu ada cara alternatif. Kena buat dekat Airport dan berurusan kat sana. Jadi, lega sikit kerja aku. 







Untuk sebarang pertanyaan dan pakej pelancongan, sila berhubung dengan
saya secara terus di :

No Tel : 014-5307645

ataupun 

17 ulasan:

  1. ooo bro ada travel agensi ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukanlah bro ..sy kerja di travel agensi saja :)

      Padam
    2. Okaylah nanti kalau ada pakej baik2 jangan lupa post

      Padam
    3. best heee...kerja ni melibatkan percuti silap2 kita kerja sana berpeluang melancong.

      saya note le cam ni heee.. sy suka pulau tioman klua da menrik bagitu mana tahu masa tu ada rezeki lebih heeee

      Padam
    4. memang tak silap pun kak suri ..memang ada peluang melancong ..hehe

      Padam
  2. bestnya..kalau mcm tu..kamu pun p corea jugakah..? hee,,,sy mencari sponsor utk GA

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, tak berkesempatan sebab dorang taknak tour leader

      Padam
  3. Assalamualaikum, singgah di sini.

    BalasPadam
  4. Wee Blogwaking ~
    Jom Singgah Blog saya , Jangan lupa Follow :)
    http://i-irufan.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. wow...teringin ke korea...baru je sampai china...underpromotion air asia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. marila ke korea ..dah nak masuk winter ni

      Padam
  6. wooo boleh contact ni kalau nak bercuti nanti..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...