>

Rabu, 14 Mei 2014

Tempat Menarik Malaysia 2014 : MEI - JUN

Seperti yang diketahui, Malaysia mempunyai banyak tempat-tempat menarik yang perlu dilawati. Saya sebagai "Tour Officer" di bawah syarikat Travel Agency, mengalu-alukan anda semua mengambil pakej dengan saya. Syarikat saya adalah sebuah syarikat yang berdaftar. Alhamdulillah banyak tempahan pakej-pakej pelancongan untuk bulan Mei dan Jun ni jadi saya kena siapkan quotation seawal yang boleh. Apa pun, antara pakej yang saya sudah siapkan untuk pelajar sekolah ialah :

1) PAKEJ 2H1M Lawatan Sambil Belajar KL - Kuala Gandah - Deerland :


2) Pakej 3H2M Lawatan Sambil Belajar ke Melaka Bandaraya Bersejarah



Ini antara pakej lawatan pelajar sekolah ke destinasi-destinasi pilihan. Ada banyak lagi seperti pakej SEHARIAN DI BUKIT GAMBANG RESORT CITY - SAFARI PARK. Yang ni anda patut lawati sebab Gambang Safari Park baru sahaja buka dengan harga promosi RM28 (Dewasa - Mempunyai IC Warganegara) dan RM18 (Kanak-kanak - Mempunyai IC Warganegara). 

Jangan lupa hubungi saya seperti yang tertera di header di atas ye.. Andai kata mahukan pakej-pakej menarik untuk bulan Mei - Jun ..

Saya buka untuk lawatan ke seluruh Malaysia seperti, pulau, Taman Negara, dan macam-macam lagi. Kalau nak pakej luar pun boleh seperti Ho Chi Ming (Muslim Tour), Beijing, Korea, Australia, Turkey dan lain-lain. 

15 ulasan:

  1. Perghhh..gambang nak kena pergi gak ni..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. g la bro...saya g haritu memang sehari suntuk kat situ ..terbaik betul safari tu ..series

      Padam
  2. Awak area terenggau ada tak untuk hujung bulan 5 ini? ada pm suri boleh hee..thnks

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada je.. tapi macam mana nak contact kak suri ?

      Padam
  3. Gambang je MJ tak pernah sampai lagi.. Rasa macam jauh sangat je dari Penang ni :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe memang jauh tapi kalau nak laa, kak MJ cari org, nanti Kak MJ dapat FOC untuk melancong Gambang - Kuala Gandah - Taman Negara untuk 3H2M ..okay ?

      Padam
  4. sy jarang bercuti ambil pakej.. sbb berdua jer... tp kalau ada ramai memang berbaloi ambil pakej...

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang berbaloi2 macam tu ..cubalah ambik pakej ..nanti mesti nak lagi..ehehhe

      Padam
  5. harga steady sahaja..semoga bermanfaat untuk mereka yang suka melancong!

    BalasPadam
    Balasan
    1. steady bro.nak melancong contact je

      Padam
  6. Menarik second pakej tu... Berpatutan dan sangat sangat lah baik ... :D

    BalasPadam
  7. ok harga tu murah dah, aritu pergi gambang ramainya org, beratur 3 jam saje nak beli tiket

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kan ? gambang memang ramai org sokmo kak

      Padam
  8. Menarik juga ni.. thanks sharing info ye.. :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...