>

Rabu, 30 Oktober 2013

Pakej 4 Hari 3 Malam Ke Saigon (Vietnam)

Akhirnya, aku tleha menyiapkan flyers untuk ditampal dan dipromosikan kepada semua yang dahagakan sesuatu pengalaman yang begitu menyeronokkan. 4 Hari 3 Malam ke Saigon atau Ho Chi Minh boleh menjadi suatu tarikan utama pada cuti sekolah Mac 2014 tahun hadapan. Harga yang berpatutan serta mempunyai ground setting yang baik di Saigon, kami (Jaz Holiday Services Sdn Bhd) menyediakan pakej percutian ini untuk anda secara berkumpulan.


Pemandangan Sungai Saigon, Vietnam di Bandar Saigon pada waktu malam amat
mempesonakan. 


Mari lihat flyers yang aku siapkan ni. Memang tak cantik tapi, hanya gambaran awal untuk anda yang mahu melancong :




Apa pun, pakej ini untuk Mac 2014 tahun hadapan semasa cuti sekolah. Promosi ni memang tengah hangat. Jadi sesiapa yang berminat boleh hubungi talian yang tertera di atas flyers atau boleh hubungi aku sendiri. 

Apa yang ada di Saigon ? Sebenarnya, banyak yang boleh diperkatakan tentang Saigon. Bandarnya, aktiviti urusan jual beli, keindahan alam semulajadi dan sebagainya menjadi daya tarikan pelancong ke sana. Apa pun, anda boleh melihat harga yang termasuk di dalam pakej berkenaan.

Kalau boleh lebih, maka ada peluanglah aku yang bawak anda semua pergi melawat Saigon. 

21 ulasan:

  1. salam. kalau dapat pergi memang syok tambah cuti sekolah dah makin hampir

    BalasPadam
  2. Plan nak pergi Hanoi last month..tapi tak berkesempatan...maybe before year end kot..

    BalasPadam
    Balasan
    1. okay..kalau ada apa2 boleh contact sy ..hehe

      Padam
  3. Balasan
    1. apa lagi kak siti ,, apa2 hal boleh contact sy ..hehe

      Padam
  4. Oh secara berkumpulan.. Kalau personal mesti harga lagi mahal kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. personal semestinya mahal bro ...haha.. sebab tu kena g kumpulan .. kalau nak g melancong, contact je sy

      Padam
  5. kira ni mcm personalized holiday la ea? honeymoon package cane pulak? hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. sort of .. tapi more kepada grouped tour .. honeymoon ada .. kalau nak boleh sahaja .. nak g mana2 yang romantik ..hehe

      Padam
  6. vietnam yang bestnya syurga shopping lah kan...hehehe

    BalasPadam
  7. menarik2, kat sana pun duit msia malahl skit kan.

    BalasPadam
  8. semua orang memasamg impiankan.moga apa di impikan tercapailah

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. kalau nak melancong boleh laa contact sy

      Padam
  10. Bulan 4 tue bpe hb ek?? tapi dah plan nak ke korea akhir bln 5..hmm...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mac la ciktom ..hehe.. kora best winter januari-march ..hehe..kalau ciktom nak, sy okay je uruskan

      Padam
  11. Alamakndah termiss..kalau ada promo yang menarik lg boleh pm saya ;)

    Kulit Sihat & Cantik Menawan

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...