>

Jumaat, 11 Julai 2014

Gaza Bermandi Darah, al-Qassam Bakal Bertarung Bermati-Matian

Israeli Laknatullah, terus menerus menyerang Palestine tanpa perikemanusiaan. Dengan sepenuh kuasa mereka menghantarkan askar-askar mereka, kereta-kereta kebal mereka, mereka membunuh kanak-kanak, wanita, mereka kelar, mereka hancurkan, mereka perkosa, mereka tanam hidup-hidup. Adakah dunia hanya senyap ? Malaysia ? Terus menyepi.. 

Lihatlah betapa keji, jijiknya mereka, duduk di atas tebing, menyaksikan dari atas tebing pengeboman, dan bersorak setiap kali bom-bom Israel mengenai sasaran 
Kita tidak dapat membantu saudara kita di Palestine, tetapi kita mampu membantu mereka dengan cara berdoa. Doa itu senjata terhebat muslim. 

Apakah kalian tidak mempercayai dengan JANJI ALLAH ? JANJI MUHAMMAD SAW ? Janji di mana, Islam pasti akan menang ? Islam akan bangkit ? Maka, bertaqwalah kepada Allah, bertaqwalah kepada al-Quran, bertaqwalah kepada hari Kiamat. Sesungguhnya, kepercayaan yang tinggi itu mampu membunuh sifat gentar dan was-was di dalam hati.

Judaism sendiri menolak kerakusan, dan kekejaman Zionist Laknatullah, beza Judaism dan Zionist adalah, Judaism lebih kepada pengamal ilmu, tetapi Zionist, ada juuga yang membunuh Judaism, dan terus menerus dengan sifat bongkak mereka itu. 
Solidariti antarabangsa juga turut mengecam tindakan Zionist yang sangat kurang ajar dan jijik itu. Dengan dakyah penipuan untuk mempertahankan diri mereka di bedil Hamas. 


"Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah orang-orang Islam akan memerangi Yahudi. Orang-orang Islam akan memerangi (membunuh) Yahudi dan mereka akan bersembunyi di sebalikk batu-batu dan pokok. (Ketika itu) Batu dan pokok akan akan bersuara 'Wahai muslim! wahai hamba Allah! di belakangku ini ada Yahudi, marilah bunuhnya', kecuali POKOK GHARQAD (yang tidak bersuara), kerana sesungguhnya ia merupakan pokok Yahudi". (no 7523 , riwayat Muslim)

Maka janji Allah adalah benar. Janji Rasulullah [peace be upon him] adalah benar. Tiada yang benar selain agama Islam. Tiada yang benar selain daripada kebenaran. 

Moga pejuang Islam, juga sayap Hamas, al-Qassam, pejuang yang meyakini bahawa janji-janji Allah adalah benar. 

SEBAB Israel Bunuh Kanak-Kanak :

Sebab Zionist Laknatullah membunuh kanak-kanak Gaza ialah kerana, mereka mengetahui, bahawa kanak-kanak Gaza, semuanya penghafaz 30 juz al-Quran. Sangat hebat dan mereka takuti ialah, kanak-kanak ini akan bangkit apabila dewasa sebagai mujahideen terhebat di zaman selepas ini. Para gagah perkasa yang hanya hidupnya untuk Allah SWT. 

2 ulasan:

  1. Ya Allah.. selamatkanlah Palestine dari terus sewenang-wenangnya diperlakukan sebegitu rupa oleh pihak yang tidak berperikemanusiaan..

    BalasPadam
  2. janji Allah itu benar..suatu hari nanti kemenangan itu akan jadi milik Islam

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...